HLEDEJ
  
Otevřeno Po-Pá: 7:00-15:30, výdej zboží do 15:00.: 
  
Přihlásit / Registrovat / Zapomenuté heslo
cz  |  en  |  de  |  ru  |  pl  |  hu

Ochrana osobních údajů GDPR 22.05.2018

Zásady ochrany soukromí

Společnost HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. dbá na ochranu soukromí a osobních údajů, kterou považuje za svou prvořadou povinnost. S osobními údaji nakládáme výhradně v souladu s platnými právními předpisy.

Zavazujeme se učinit veškerá opatření, abychom zamezili zneužití osobních údajů, které nám poskytujete. Vaše osobní údaje budeme zpracovávat pouze v případech existence právního titulu pro zpracování osobních údajů.

Abyste věděli, jak s vašimi osobními údaji zacházíme, přečtěte si prosím Zásady ochrany soukromí, abyste zjistili, jakými principy a pravidly se při zajišťování důvěrnosti a bezpečnosti vašich osobních údajů řídíme.

Vzhledem k přijetí Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováváním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES - obecné nařízení o ochraně osobních údajů - (dále jen „GDPR“), za účelem ochrany základních práv a svobod fyzických osob, publikujeme tyto zásady ochrany soukromí.

 

ÚČELY ZPRACOVÁNÍ VAŠICH OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje zpracováváme v rozsahu, který je nezbytný pro poskytnutí individuálních služeb a zavedení našich produktů a služeb, které si s námi sjednáváte buď samostatně, nebo jsou zpracovávány pro účely kupní smlouvy či kupní smlouvu zpravidla doprovázejí při jejím uzavření,  nelze však vyloučit, že právním základem zpracování osobních údajů bude i jiný, nepojmenovaný, smluvní vztah. Pokud jsme zpracovateli osobních údajů, což nemusí být vždy, tak platí, že osobní údaje zpravidla nezpracováváme na základě vašeho souhlasu, ale hlavně z důvodů nezbytných pro plnění smlouvy nebo pro provedení opatření před uzavřením smlouvy na vaši žádost; dále zpracováváme osobní údaje z důvodu nezbytnosti pro splnění právních povinností, které se na nás vztahují, popř. je zpracování nezbytné pro účely našich oprávněných zájmů. Pokud výjimečně, např. z důvodů zasílání našeho newsletteru, zpracováváme vaše osobní údaje na základě vámi udělovaného souhlasu, chráníme osobní údaje také v souladu s těmito zásadami ochrany soukromí.

V případě, že osobní údaje zpracováváme z důvodů našich oprávněných zájmů, plynou tyto oprávněné zájmy zejména ze samostatného smluvního ujednání se zákazníkem – subjektem údajů. Jinak našimi oprávněnými zájmy jsou také simulace produktů a služeb, abychom vám pomohli s výběrem nejvýhodnějšího produktu; řízení vztahů se zákazníky, abychom vám poskytli veškeré služby, které souvisejí se správou produktu či služeb nebo vyřešili vaše požadavky, přání a stížnosti apod.; prevence a odhalování podvodného jednání, prevence nesouladu s legislativou; předcházení praní špinavých peněz, financování terorismu, embarga; zpracování kamerových záznamů z důvodu eliminace protiprávního jednání a dodržení ochrany osob a majetku, testování změn softwaru a hardwaru; výzkum a vývoj produktů nebo služeb a analýz vývoje trhu,  zpracování analýz anonymizovaných dat pro historické, statistické a vědecké účely.

PRÁVNÍ ZÁKLAD PRO ZPRACOVÁNÍ

Právním základem zpracování osobních údajů jsou zejména platné právní předpisy ČR, nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679 ze dne 27. dubna 2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováváním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů - GDPR). Z českých právních předpisů je to zejména zákon č. 253/2008 Sb., o některých opatřeních proti legalizaci výnosů z trestné činnosti, v platném znění (tento zákon ukládá povinnost provádět identifikaci a kontrolu zákazníků), zákon č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, zákon č. 127/2005 Sb. o elektronických komunikacích, v platném znění.

 

 

KATEGORIE OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. nezpracovává zvláštní kategorie osobních údajů, pokud to nebude výslovně dohodnuto ve smlouvě či jiném právním dokumentu, v tomto případě bude projednán i právní základ zpracování takových osobních údajů.

 

PŘÍJEMCI A ZPRACOVATELÉ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Společnost HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o.. může nebo musí osobní údaje poskytnout zejména těmto kategoriím příjemců:

·         orgánům veřejné moci a jiným subjektům, pokud to bude vyžadovat platný právní předpis nebo to bude uloženo rozhodnutím orgánů správní či soudní moci;

·         účetním a daňovým poradcům, popř. svým právním zástupům;

·         v případě pojistné události pojišťovně a dalším subjektům, pokud tato povinnost plyne z uzavřené pojistném smlouvy;

·         poskytovatelům poštovních a komunikačních služeb a služeb elektronických komunikací;

·         poskytovatelům platebních služeb a zpracovatelům plateb;

·         dalším osobám a subjektům, pokud to z povahy poskytovaných služeb a produktů plyne, anebo k tomuto subjekt údajů udělil pokyn, anebo pokud je to nezbytné z důvodů oprávněných zájmů společnosti HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o.

 

DOBA, PO KTEROU JSOU VAŠE OSOBNÍ ÚDAJE ULOŽENY

Vaše osobní údaje uchováváme pouze po nezbytně nutnou dobu a archivujeme podle zákonných lhůt, které nám ukládají právní předpisy.

Nejzazší dobou zpracování osobních údajů, kterou vůči vám uplatňujeme, je 10 let ode dne, kdy došlo k ukončení právního vztahu mezi subjektem údajů a společností HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. případně 10 let od konce zdaňovacího období, ve kterém k plnění došlo. Uvedená doba zpracování vyplývá zejména ze zákona č. 89/2012 Sb., občanský zákoník, v platném znění, případně ze zákona č. 235/2004 Sb., o dani z přidané hodnoty, v platném znění. Důvodem pro takové zpracování je zákonná povinnost nebo legitimní zájem společnosti HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. Po uplynutí této doby budou všechny vaše osobní údaje smazány, pokud během doby zpracování nevyvstane jiný zákonný důvod pro delší dobu zpracování, popř. nevyvstane zatím nepředpokládaný oprávněný zájem společnosti HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o.

Máme nastavena přísná vnitřní pravidla, která opodstatňují zákonnost držení osobních údajů.

Osobní údaje, které zpracováváme s vašim souhlasem, uchováváme pouze po dobu trvání účelu, k němuž byl souhlas udělen.

VAŠE PRÁVA V SOUVISLOSTI S OCHRANOU OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Vaše osobní údaje zpracováváme transparentně, zákonně a korektně. Jakožto subjekt údajů máte právo se na nás kdykoli obrátit, abyste získali informace o zpracování vašich osobních údajů.

Náleží vám:

·         právo na přístup k osobním údajům - máte právo vyžádat si kopii svých osobních údajů, které o vás společnost HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. zpracovává;

·         právo na opravu osobních údajů - pokud se domníváte, že osobní údaje, které o vás vedeme, jsou nepřesné či neúplné, máte právo nás požádat o jejich aktualizaci či doplnění́;

·         právo na výmaz osobních údajů (právo být zapomenut) - máte právo požadovat výmaz svých osobních údajů, pokud nejsou potřebné pro účel, pro který byly zpracovávány, pokud jste odvolal souhlas s jejich zpracováním, byly zpracovány protiprávně, musí být vymazány ke splnění právní povinnosti, nebo byly shromážděny v souvislosti s nabídkou služeb informační společnosti;

·         právo na omezení zpracování osobních údajů - máte právo požadovat omezení zpracování, pokud popíráte přesnost vašich osobních údajů, nebo je jejich zpracování protiprávní, ale odmítáte výmaz takových osobních údajů, nebo pokud nás požádáte, můžeme vaše vybrané osobní údaje zpracovávat i po té, co nejsou potřebné k účelu, pro který byly vámi společnosti HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. poskytnuty (např. v souvislosti s uplatněním nároku u soudu, k němuž námi zpracovávané osobní údaje potřebujete), nebo jste vznesli námitku proti zpracování, přičemž není zřejmé, zda náš oprávněný zájem převažuje nad vašimi oprávněnými zájmy;

·         právo na přenositelnost osobních údajů - v případě automatizovaného zpracování osobních údajů, které je založeno na uzavřené smlouvě nebo souhlasu, který jste nám udělili, máte právo na tzv. přenositelnost těchto údajů, které vám budou poskytnuty ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu, se kterým společnost HAVEL COMPOSITES CZ s.r.o. pracuje;

·         Právo vznést námitku proti zpracování osobních údajů - kdykoli můžete vznést námitku proti zpracování osobních údajů. Stejně tak můžete vznést námitku proti zpracování v situaci, že vaše osobní údaje zpracováváme pro účely přímého marketingu. V takovém případě vaše osobní údaje již nadále nebudeme takto zpracovávat pro tento účel;

·         právo odvolat souhlas se zpracováním osobních údajů - v případě, že jste nám poskytli souhlas se zpracováním osobním údajů pro účely, které vyžadují souhlas, máte právo kdykoli tento souhlas odvolat. Zpracování osobních údajů, ke kterému došlo před odvoláním souhlasu, je zákonné.

  •    právo podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů. 

Na vaše žádosti, které se týkají uplatnění vašich práv, budeme reagovat bez zbytečného odkladu ve lhůtě jednoho měsíce od obdržení žádosti. Lhůtu je však v případě potřeby možné prodloužit o další dva měsíce. O takovém prodloužení včetně důvodů, které nás k němu vedly, vás budeme vždy informovat. Komunikaci povedeme způsobem, který preferujete (e-mail, dopis). Dbejte prosím na to, že před vyřízením žádosti jsme oprávněni si hodnověrným způsobem ověřit vaši identitu, abychom zabezpečili, že informace budou poskytnuty oprávněnému subjektu údajů.

 

Tyto Zásady ochrany soukromí budeme v případě potřeby aktualizovat. Doporučujeme tyto Zásady pravidelně procházet, abyste byli aktuálně informováni o tom, jak pomáháme chránit Vaše osobní údaje, které jste nám dali k dispozici. 

COOKIES

Naše internetové stránky využívají pouze cookies „první strany“, tedy cookies používané pouze našimi webovými stránkami (dále jen cookies první strany) a cookies „třetích stran“ (tedy cookies pocházejících z internetových stránek třetích stran). Cookies první strany využíváme pro ukládání uživatelských preferencí a údajů, potřebných během vaší návštěvy na internetových stránkách (např. obsah vašeho nákupního košíku). Cookies třetích stran používáme pro sledování uživatelských trendů a vzorců chování, cílení reklamy a to za pomoci třetích stran - poskytovatelů webových statistik. Cookies třetích stran použité pro sledování trendů a vzorců chování využívají pouze naše internetové stránky a poskytovatel webových statistik, nejsou sdíleny s žádnou další třetí stranou.

Využíváme zejména následující cookies:

  • Google Analytics
  • Google AdWords
  • Facebook Pixel
  • Sklik
TOPlist
"SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000272035598755 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=363 ORDER BY position" = 0.000270128250122 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=1" = 0.000266075134277 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=1" = 0.000458002090454 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=1" = 0.000241994857788 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=2" = 0.000267028808594 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=2" = 0.00025486946106 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=2" = 0.000251054763794 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000249147415161 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=364 ORDER BY position" = 0.000247955322266 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=5" = 0.000247001647949 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=5" = 0.000245094299316 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=5" = 0.000264883041382 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=6" = 0.000262022018433 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=6" = 0.000290155410767 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=6" = 0.000292062759399 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=7" = 0.000258922576904 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=7" = 0.000271081924438 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=7" = 0.000250101089478 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=8" = 0.000258922576904 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=8" = 0.000236988067627 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=8" = 0.000262022018433 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=373" = 0.000239849090576 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=373" = 0.000245094299316 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=373" = 0.000251054763794 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=399" = 0.000326871871948 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=399" = 0.000252962112427 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=399" = 0.000241041183472 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=399" = 0.000247001647949 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000230073928833 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=15 ORDER BY position" = 0.000233173370361 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=110" = 0.000241994857788 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=110" = 0.000257015228271 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=110" = 0.000257015228271 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=110" = 0.000226974487305 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=87" = 0.000285148620605 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=87" = 0.000244140625 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=87" = 0.000223875045776 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=87" = 0.000247001647949 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=88" = 0.000253200531006 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=88" = 0.000245094299316 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=88" = 0.000241041183472 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=88" = 0.000241041183472 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=349" = 0.000290870666504 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=349" = 0.000290870666504 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=349" = 0.000253915786743 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=349" = 0.000230073928833 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000250816345215 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=4 ORDER BY position" = 0.000249862670898 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=32" = 0.000293970108032 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=32" = 0.000363111495972 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=32" = 0.000287055969238 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=32" = 0.000248908996582 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=33" = 0.0002601146698 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=33" = 0.000235080718994 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=33" = 0.00028395652771 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=33" = 0.000271797180176 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=34" = 0.000311136245728 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=34" = 0.000254154205322 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=34" = 0.000270128250122 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=34" = 0.000506162643433 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=361" = 0.000265121459961 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=360" = 0.000255823135376 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=346" = 0.000303983688354 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=346" = 0.000256061553955 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=346" = 0.000267028808594 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=346" = 0.000396013259888 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000518083572388 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=367 ORDER BY position" = 0.000595092773438 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=9" = 0.00052285194397 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=9" = 0.000661849975586 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=9" = 0.00051212310791 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=115" = 0.000303030014038 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=115" = 0.000334978103638 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=115" = 0.00046706199646 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000211954116821 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=10 ORDER BY position" = 0.000236034393311 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=59" = 0.000253915786743 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=59" = 0.000219821929932 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=59" = 0.000275135040283 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=59" = 0.000232934951782 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=143" = 0.000258207321167 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=114" = 0.000249147415161 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=114" = 0.000257015228271 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=114" = 0.000269174575806 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=114" = 0.00025200843811 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=97" = 0.000254154205322 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=97" = 0.000230073928833 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=97" = 0.000235080718994 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=97" = 0.000237941741943 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=91" = 0.000236988067627 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=91" = 0.000236988067627 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=91" = 0.000234127044678 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=91" = 0.000243902206421 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=79" = 0.000270843505859 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=79" = 0.000266075134277 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=79" = 0.000308990478516 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=79" = 0.000275850296021 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=78" = 0.000256061553955 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=78" = 0.000303983688354 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=78" = 0.000240087509155 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=78" = 0.000241041183472 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=67" = 0.000239849090576 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=66" = 0.00025200843811 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=66" = 0.000241994857788 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=66" = 0.000248908996582 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=66" = 0.000251054763794 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=64" = 0.000234842300415 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=64" = 0.000251054763794 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=64" = 0.00031590461731 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=64" = 0.00025486946106 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=353" = 0.00032901763916 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=353" = 0.000236034393311 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=353" = 0.000235080718994 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=353" = 0.000241041183472 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000234127044678 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=368 ORDER BY position" = 0.000247001647949 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=3" = 0.000243902206421 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=3" = 0.000365018844604 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=3" = 0.000273942947388 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=11" = 0.000292062759399 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=11" = 0.00026798248291 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=11" = 0.000262022018433 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=103" = 0.000290155410767 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=103" = 0.00029993057251 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=103" = 0.000272989273071 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=137" = 0.000231981277466 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=137" = 0.000232934951782 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=137" = 0.000231027603149 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=303" = 0.000236988067627 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=303" = 0.0002281665802 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=303" = 0.000239849090576 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=310" = 0.00025486946106 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=310" = 0.000274896621704 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=310" = 0.000277042388916 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=372" = 0.000270843505859 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=372" = 0.000246047973633 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=372" = 0.000264883041382 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=372" = 0.000272035598755 "SELECT USER_ID FROM hc_pwuser_calw WHERE USER_ID=0" = 0.000232934951782 "SELECT CAT_ID FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=369 ORDER BY position" = 0.000365018844604 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=65" = 0.000231981277466 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=65" = 0.000216007232666 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=65" = 0.00023078918457 "SELECT cat_title FROM hc_prod_cat_lang WHERE LANG_ID='cz' AND CAT_ID=359" = 0.000343084335327 "SELECT LANG_ID FROM hc_prod_cat_lang WHERE CAT_ID=359" = 0.000255823135376 "SELECT COUNT(CAT_ID) FROM hc_prod_cat WHERE PARENT_ID=359" = 0.000270128250122 "SELECT COUNT(PROD_ID) FROM hc_product WHERE CAT_ID=359" = 0.000259160995483